Teken nu voordelig in op de Euroset Litouwen

Eurosets alle Eurolanden reserveren

Ja, graag reserveer ik de schaarse Euroset van het land dat als laatste toetrad tot de Eurozone: Litouwen. Met mijn promotiecode ontvang ik de speciale muntset voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 9,95 (later € 29,95). De officiële Euroset wordt geleverd in een representatieve verzamelverpakking. Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Reserveer directBelangrijke informatie

Indien u uw Euroset behoudt en betaalt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de schaarse Eurosets van alle Eurolanden geplaatst. Omdat u op de reserveringslijst bent geplaatst, wordt u periodiek één van de overige officiële Eurosets aangeboden. U ontvang deze set(s) 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 2,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte Officiële Euroset Litouwen
Collectie Eurosets Alle Eurolanden
Nominale waarde 3,88 Euro
Ter kennismaking Slechts € 9,95 (later € 29,95)