Teken nu in op Euroset van Letland

Eurosets alle Eurolanden reserveren

Ja, graag ontvang ik de schaarse Euroset van Letland. Met mijn promotiecode ontvang ik de officiële set voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 9,95 (later € 29,95). De officiële muntset wordt geleverd in een representatieve verpakking. Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Reserveer directBelangrijke informatie

Indien u uw Euroset behoudt en betaalt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de schaarse Eurosets van alle Eurolanden geplaatst. Omdat u op de reserveringslijst bent geplaatst, wordt u periodiek één van de overige officiële Eurosets aangeboden. U ontvang deze set(s) 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte Officiële Euroset Letland
Collectie Eurosets Alle Eurolanden
Nominale waarde 3,88 Euro
Ter kennismaking Slechts € 9,95 (later € 29,95)